Antena Meniu Search
x

Video Povestea lui Adem, un băieţel de doar 5 luni cu o malformaţie gravă la inimă. Părinţii îl veghează pe cel mic zi şi noapte, de teamă să nu se sufoce

De cinci luni și jumătate de când l-a adus pe lume, mama lui Adem îşi veghează copilul zi și noapte. Cea mai mare frică a părinților este că băiețelul, bolnav de inimă, poate pieri sufocat, în somn. Tratamentul medicamentos nu a reușit să reducă malformația. Vindecarea lui Adem este posibilă printr-o intervenție chirurgicală făcută într-un spital privat, iar noi putem contribui, împreună, la costul operației donând 2 euro prin SMS la numărul 8848. 

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 14:11

Vezi și

Adina Ilias, mama lui Adem: Inima lui nu face față pentru că inima, pe partea stângă, are ca un fel de blocaj. Cea mai mare frică e în somn, îl păzim să nu se înece, să nu se întâmple alte lucruri.

Adem, acest copil cu ochii mari ca tăciunele, este singurul copil al Adinei și al lui Elvin Ilias. Și sufletul pentru care tinerii soți nu au odihnă până nu îl văd sănătos. Căci boala se ține scai de Adem de la naștere.

În primele două luni de viață, mama a crezut că bebelușul este răcit

În primele două luni de viață, mama a crezut că bebelușul este răcit, căci Adem respira greu și transpira peste măsură. Doctorița care îl are în grijă i-a trimis imediat la un consult cardiologic pediatric, la medicul Florin Ionescu. Întâlnirea cu el a fost lămuritoare și încurajatoare.

Adina Ilias, mama lui Adem: Dansul a constatat că ar avea, de fapt, canalul stâng…, ar fi deschis spre plămâni, unde intra o cantitate semnificativă de sânge.

Medicul i-a recomandat lui Adem o lună de tratament și reevaluare obligatorie la 30 de zile. 

Adina Ilias, mama lui Adem: În tot acest timp respira foarte greu, se sufoca noaptea, ne speriam. Domnul doctor a spus că trebuie să îl operăm cât mai repede pentru că este mult mai bine pentru el. Șansele de vindecare sunt foarte rapide și el, cu cât este mai micuț, cu atât este mai bine pentru că ar putea să-şi revină mai repede. 

Intervenția chiurgicală de corectare a malformației cardiace este făcută la București

Intervenția chiurgicală de corectare a malformației cardiace este făcută la București, în spital privat, iar Adem și inima lui au nevoie de generozitate. 

Adina Ilias, mama lui Adem: Sunt niste costuri foarte mari pentru bugetul nostru, foarte mari si suntem foarte recunoscători fundaţiei și le mulţumim mult!

Pe Adem îl puteți ajuta donand doi Euro prin SMS la numarul 8848 dar și prin plată cu cardul ori prin transfer bancar. Românii din străinătate pot sprijini și ei donând prin PayPal. Banii ajung în Fondul de solidaritate al Campaniei Vreau sa ajut, fond din care sunt sprijiniți Adem și alți zeci de copii bolnavi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Povestea lui Adem, un băieţel de doar 5 luni cu o malformaţie gravă la inimă. Părinţii îl veghează pe cel mic zi şi noapte, de teamă să nu se sufoce