Antena Meniu Search
x

Povești sfâșietoare din avionul morții

Poveşti cutremurătoare au şi alţii care au sfârşit brutal în avionul malaezian doborât în Ucraina.

Vezi și

 Poveşti cutremurătoare au şi alţii care au sfârşit brutal în avionul malaezian doborât în Ucraina. În martie, unul dintre însoţitorii de bord a scăpat cu viaţă după ce şi-a schimbat tura şi nu a zburat cu aeronava care avea să dispară, în Oceanul Pacific.

Acum însă, tot o schimbare de tură i-a fost fatidică. Rudele victimelor mai au o singură dorinţă. Să-şi ducă acasă cât mai repede morţii. Pozele a 22 de copii ucişi în avionul doborât din Ucraina au fost date publicităţii de rudele îndoliate. Unii dintre ei au pierit împreună cu părinţii lor.

Familia Van den Hende: mama, tatăl şi trei copii. Toţi din Australia. Toţi au murit desupra Ucrainei. Prietenii şi rudele lor nu-şi revin din şoc. 600 de oameni au participat, ieri, la o slujbă de pomenire.

Fiecare suflet din acel avion are o poveste, un trecut şi oameni care îl plâng. Părinţii unui steward NU se pot împăca nici acum cu gândul că nu-şi vor mai vedea niciodată fiul. Tânărul însoţitor de bord nici măcar nu ar fi trebuit să fie la bordul avionului.

Şocant e faptul că bărbatul fentase moartea cu doar câteva luni înainte. În martie, el trebuia să lucreze pe zborul Malaysia Airline 370, cel despre care nici acum nu se ştie unde a dispărut. Şi-a schimbat tura în ultimul moment şi, astfel, a scăpat. Acum însă, schimbarea de zbor i-a adus sfârşitul.

Tânărul a lăsat în urmă o soţie şi un fiu de 10 ani. Soţia lui Sanjid este, şi ea, stewardesă dar socrii ei spun că, după tragedie, ea nu va mai putea urca niciodată într-un avion.

Un tânăr olandez de 15 ani şi mama lui se aflau de asemenea în avion. Mergeau în vacanţă şi înainte de decolare băiatul a făcut un selfie cu femeia pentru prietenii de pe Facebook. A fost ultima lui postare.

Rudele victimelor au acum o singură dorinţă. Să recupereze trupurile neînsufleţite, şi să-i conducă pe ultimul drum cum se cuvine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Povești sfâșietoare din avionul morții