Antena Meniu Search
x

Prăpăd în vestul ţării! A plouat cât pentru un an întreg

Sunt sute de gospodării au fost înghiţite de apă. Oamenii dintr-o comună din Dolj au ajuns pe culmile disperării. Ploile le-au distrus tot.

Vezi și

 Sunt sute de gospodării au fost înghiţite de apă. Oamenii dintr-o comună din Dolj au ajuns pe culmile disperării. Ploile le-au distrus tot. Şi spun că nici măcar n-au cui să ceară ajutor. Viceprimarul le-a făcut cu mâna din maşină, în timp ce ei cărau saci cu nisip pentru îndiguiri.

Localnicii din comuna Motoci, Dolj sunt disperaţi. Viitura a lovit în toiul nopţii şi de atunci oamenii stau în case şi curţi cu apa până la brâu. N-au niciun sprijin. O maşină trece pe lângă ei. Cineva zâmbeşte şi le face cu mâna. E viceprimarul.

Nu sunt acolo. Sunt, de fapt, sus, pe deal. În vale, oamenii sunt lăsaţi de izbelişte. Abia după ce au apărut reporterii acolo, jandarmii au coborât să le dea o mână de ajutor localnicilor năpăstuiţi. Primarul n-a ajuns, însă, nici măcar atunci. Teoretic, autorităţile trebuiau să fie în alertă. Ploile vor fi la fel de puternice, spun meteorologii, până mâine după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Prăpăd în vestul ţării! A plouat cât pentru un an întreg