Antena Meniu Search
x

Pregătiri intense pentru Carnavalul de la Mamaia! Mihaela Rădulescu, amfitrioana evenimentului

E vară, e soare, să înceapă carnavalul! Peste doar câteva ore va începe parada renumitelor care alegorice de la Mamaia

Vezi și

E vară, e soare, să înceapă carnavalul! Peste doar câteva ore va începe parada renumitelor care alegorice de la Mamaia

Vedetele show-ului s-au asigurat că totul va ieşi perfect. Au făcut ultimele repetiţii şi au pus la punct ultimele detalii. Amfitrionii, Cezar şi Cleopatra, alias Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu au promis un spectacol grandios. Iar primarul a pregătit şi de această dată câteva surprize. Cea mai mare, pentru partenera de scenă. "Nu ştie ce o să-i spun pe scenă, pentru că noi o să avem o replică acolo, când ea îmi cere să o încoronez, nu ştie ce o să îi spun când o s-o încoronez. Nu respectăm povestea? Totuşi suntem la carnaval".

Iar echipa Observatorului i-a făcut lui Cezar un cadou Regal: măzăreii, care au toate şansele să devina moneda obligatorie pe litoral.

Dacă vă imaginaţi că Mazăre a devenit Cezar întâmplător, aflaţi că nu e tocmai aşa. Edilul alege să interpreteze doar anumite personaje, unele care îi seamănă în viaţa reală. "Nu ştiu dacă aţi observat, dar absolut toate persinajele pe care le-am interpretat au fost conducători puternici, au domnit mult şi au avut multe femei".

Cleopatra va impresiona publicul la carnaval cu o ţinută care i-a dat bătăti de cap Mihaelei Rădulescu. "Mi-a luat vreo jumătate de oră numai să fac proba ca să învăţ cum să mă îmbrac. Sunt vreo trei straturi care mai de care mai pline de pietre şi de podoabe că înţeleg că aşa era moda epocii".

Nu mai puţin de zece care alegorice care vor reprezenta cele mai renumite cluburi din Mamaia vor defila prin staţiune. Organizatorii au investit mii de euro pentru a lua ochii turiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pregătiri intense pentru Carnavalul de la Mamaia! Mihaela Rădulescu, amfitrioana evenimentului