Antena Meniu Search
x

Pregătiri pe litoral, pentru deschiderea noului sezon estival

Pregătirile sunt în plină desfăşurare la malul mării pentru deschiderea noului sezon estival! Majoritatea hoteluriilor arată acum ca un şantier în construcţii.

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 18:10

Vezi și

Pregătirile sunt în plină desfăşurare la malul mării pentru deschiderea noului sezon estival! Majoritatea hoteluriilor arată acum ca un şantier în construcţii. Profitul înregistrat de proprietari la sfârşitul verii trecute este acum investit în renovarea unităţilor de cazare cu mobilier şi aparatură de ultimă generaţie.

Cuvântul de ordine acum este demolarea. Proprietarii şi-au dat seama că afacerea nu poate să prospere dacă nu investesc serios să schimbe totul. Primele rezultate se văd deja în câteva dintre camerele finalizate. Schimbarea este radicală.

Într-un alt hotel din Mamaia, renovările sunt în plin proces. Recepţia şi barul au suferit modificări majore. Au fost demolaţi pereţii, construiţi alţii, iar pardoseala a fost şi ea înlocuită.

Primul eveniment de anvergură care va marca şi deschiderea sezonului estival la malul mării este Sunwaves, care se va desfăşura în Nordul staţiunii Mamaia, de pe 25 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Pregătiri pe litoral, pentru deschiderea noului sezon estival