Antena Meniu Search
x

Pregătiri pe litoral pentru minivacanţa de 1 Mai

Până la minivacanţa de 1 mai au mai rămas câteva zile. Pe litoral hotelierii se pregătesc pentru cei 40 de mii de turişti care ar trebui să le treacă pragul.

Vezi și

 În Mamaia şi în Vama Veche, încă se lucrează. Totul trebuie să fie perfect joi! În doar patru zile, locul doamnelor cu mopuri în mâini, dar şi al muncitorilor, va fi luat de animatori, dansatori şi tineri puşi pe distracţie. E drept, cei mai nerăbdători au încercat încă de ieri apa mării.

Venit din Canada, Erik nu a mai avut răbdare şi a făcut o baie în toată regula. Nu l-au deranjat nici vântul, nici zgomotul ultimelor pregătiri. În Mamaia nimeni nu stă. Cel puţin până la Casino, faleza trebuie să fie gata până pe 1 mai, piaţetele amenajate pentru spectacole şi măcar una dintre pasarele pietonale să poată fi folosită.

Şi Vama Veche pare deocamdată de nerecunoscut. Dar până joi staţiunea va redeveni paradisul tinerilor fără inhibiţii. Pe litoral sunt aşteptaţi, în minivacanţa de 1 mai, peste 40 de mii de turişti. Iar vremea pare să fie de partea lor. Vor fi până la 26 de grade. Ploi vor cădea, cel mult, în vestul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Pregătiri pe litoral pentru minivacanţa de 1 Mai