Antena Meniu Search
x

Premieră: În Sectorul 6 din București se spală semnele de circulație și mobilierul stradal. Primar: "Noroc că a mai plouat"

Angajații companiei de salubrizare din Sectorul 6 spală mobilierul stradal și semnele de circulație. Campania de curățenie este monitorizată de angajații unei direcții a Primăriei de sector.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.04.2021, 16:58

semn de circulație din București
Edilul din Sectorul 6 anunță spălarea mobilierului stradal și a semnelor de circulație de pe străzi - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta (arhivă)
  • Primarul Sectorului 6 susține că, în premieră, sunt spălate mobilierul stradal și semnele de circulație.

„Ceea ce facem deja și vom face și în următorii ani este să spălăm inclusiv mobilierul stradal și semnele de circulație și tot ce este de spălat (bănci, stâlpi despărțitori etc.) nu doar străzile. Nu îmi aduc aminte ca în București să fi văzut vreodată spălarea mobilierului stradal, noroc că a mai plouat”, a anunțat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Edilul șef a mai spus că acțiunea este monitorizată de angajații Primăriei și a dezvăluit faptul că în toate stațiile de autobuz vor fi montate camere de supraveghere.

„Din păcate adăposturile stațiilor RATB au fost deja vandalizate, până vom avea camere de supraveghere vom incerca să ținem pasul. Pot să spun că de când am venit la primărie URBAN SA se mișcă mai bine. Si ei se mobilizează mai bine dar am întărit și monitorizarea serviciilor de salubritate prin Direcția de Servicii Publice pe care am înființat-o in Primăria Sectorului 6 in urmă cu 3 luni. Nu este totul perfect, sunt încă sincope, salubrizarea nu este încă mecanizată corespunzător dar lucrăm la asta si suntem pe calea cea bună”, a precizat Ciucu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Premieră: În Sectorul 6 din București se spală semnele de circulație și mobilierul stradal. Primar: "Noroc că a mai plouat"