Antena Meniu Search
x

Preot în stare gravă din cauza Covid-19. Fiica lui face un apel disperat la rugăciune: ”Acum e rândul nostru”

Un preot din Drobeta Turnu Severin este în stare gravă după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar fiica lui a făcut un apel la rugăciune în speranța că tatăl ei va fi salvat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.10.2020, 14:46

Preot în stare gravă din cauza Covid-19. Fiica lui face un apel la rugăciune
Preot în stare gravă din cauza Covid-19. Fiica lui face un apel la rugăciune - Facebook
  • Preotul Adrian Căpitănescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus și internat într-un spital din Drobeta Turnu Severin.
  • Potrivit apropiaților, Adrian Căpitănescu este netransportabil spre Bucuresti si are nevoie de medicatie specifică infecției cu SARS COV2.

"Cel mai groaznic sentiment este cel de neputință. Am aflat astăzi. Am mare nevoie de voi, de toți. Covid există! Tati meu se zbate între viață și moarte în spital. Nu putem și nu puteți ajuta cu nimic altceva decât să vă rugați alături de noi! Vă rog!" a scris fata preotului Adrian Căpitănescu pe Facebook.

”Când a început pandemia, tati meu s-a rugat pentru noi toți, ore întregi, zile la rând. Acum este rândul nostru să ne rugăm pentru el! Are nevoie de noi”, a mai scris ea.

Cazul preotului Adrian Căpitănescu din Drobeta Turnu Severin i-a atras atenția inclusiv jurnalistului Antena 3 Radu Tudor, care a transmis că părintele este netransportabil spre Bucuresti si are nevoie de medicatie specifica infectiei cu SARS COV2.

”Ii rog pe toti cei care pot sa ajute sa o faca negresit. Ajutorul pentru semenii aflati la nevoie este adevarata credinta”, a scris jurnalistul Radu Tudor pe Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Preot în stare gravă din cauza Covid-19. Fiica lui face un apel disperat la rugăciune: ”Acum e rândul nostru”