Antena Meniu Search
x
LIVE

Reacțiile enoriașilor, după ce un preot a fost prins beat și în chiloți la volan: "Dânsul avea un renume, așa, de umblător!"

Să faci ce zice popa, nu ce face popa! Vorba e confirmată din plin de isprava unui preot din Prahova, care băut fiind a provocat un accident rutier. Şi de parcă nu ar fi fost destul că abia se ţinea pe picioare, când a coborât din maşină părintele i-a şocat pe poliţişti: era dezbrăcat.

De Redactia Observator la 08.10.2019, 19:55
Vezi și

Să faci ce zice popa, nu ce face popa! Vorba e confirmată din plin de isprava unui preot din Prahova, care băut fiind a provocat un accident rutier. Şi de parcă nu ar fi fost destul că abia se ţinea pe picioare, când a coborât din maşină părintele i-a şocat pe poliţişti: era îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Enoriaşii nu sunt surprinşi, ba au chiar o explicaţie pentru ţinuta lui sumară: preotului îi plăcea viaţa. Pentru faptele sale, preotul s-a ales cu dosar penal şi a pierdut dreptul de a mai sluji în biserică.

Imaginile cu preotul au fost filmate imediat după accidentul rutier: a intrat pe contrasens şi a izbit în plin o altă maşină. Martorii şi-au făcut cruce: la volan, şoferul vinovat era îmbrăcat doar în boxeri, deşi afară temperaturile se apropiau de 0 grade. Şi poliţiştii au avut parte de o supriză: părintele nu era doar dezbrăcat, ci şi beat.

În curba ce face legătura între comuna Valea Călugărească şi localitatea Dârvari, preotul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în maşina condusă de tânărul de 22 de ani. La faţa locului încă se mai văd bucăţi din maşinile care au fost serios avariate.

În urma impactului, o pasageră din maşina lovită de preot a ajuns la spital cu răni minore. Părintele este cercetat pentru vătămare coprorală şi conducere sub influenţa alcoolului.

Enoriașii știu mai multe despre părinte

Isprava părintelui s-a răspândit imediat în parohia lui din Valea Călugărească.

Dânsul, aşa, avea un renume. Un renume de, cum să zic, că nu găsesc cuvântul... de umblător, aşa! Înţelegeţi? - localnic

S-a dus vestea că-i plac femeile, aia e! - localnic

Enoriaşii au găsit explicaţia şi pentru ţinuta sumară a părintelui în momentul accidentului.

Păi dacă pleci dezbrăcat? A venit bărbatul femeii şi de frică a fugit dezbrăcat, ca să zicem așa... - localnic

Zicea că e bolnav, că are diabet, că nu bea, că. Dar de unde, că el făcea şi mai multe - localnic

Preotul prins beat și dezbrăcat la volan nu comentează isprava

Preotul în vârstă de 58 de ani nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia. Va da însă explicaţii în faţa forurilor bisericeşti.

"Protopopiatul de Ploiești a început o anchetă a cazului menționat, la capătul căreia vor fi luate măsuri disciplinare concrete faţă de preotul respectiv. Una dintre acestea poate fi suspendarea din slujirea preoțească" - Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române

Cazul preotului prahovean vine la mai puţin de o săptămână după ce un alt preot, de data aceasta din Piteşti, a lovit intenţionat un bărbat pe trecerea de pietoni, după o ceartă în trafic.

Părintele a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, dar a obţinut în instanţă schimbarea măsurii în arest la domiciliu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Reacțiile enoriașilor, după ce un preot a fost prins beat și în chiloți la volan: "Dânsul avea un renume, așa, de umblător!"

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria: Peste 5.000 de morți, cel puțin 20.534 răniți și 243 de replici după...

Dezastru în Turcia și Siria: Peste 5.000 de morți, cel puțin 20.534 răniți și 243 de replici după cutremure