Antena Meniu Search
x

Presa spaniolă spune că românca Mădălina Ghenea are o relație cu Cristiano Ronaldo

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Bineînţeles, unul la fel de celebru, fotbalistul Cristiano Ronaldo. După ce frumoasa româncă a interpretat rolul de iubită a fotbalistului, în videoclipul de promovare a primului său parfum, tabloidele spaniole au tras imediat concluziile

Vezi și

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Bineînţeles, unul la fel de celebru, fotbalistul Cristiano Ronaldo. După ce frumoasa româncă a interpretat rolul de iubită a fotbalistului, în videoclipul de promovare a primului său parfum, tabloidele spaniole au tras imediat concluziile.

Atrasă ca de un magnet, frumoasa româncă ajunge în braţele fotbalistulul de la Real Madrid. Cu atingeri senzuale, Mădălina îl mângâie pe Ronaldo. Apropierea dintre cei doi au dus la multe speculaţii. Presa spaniolă spune că intimităţile nu sunt doar în faţa camerelor. Ci. ar avea o relaţie. Zvonurile au început după ce Ghenea a apărut alături de Ronaldo în clipul de promovare a primului parfum al fotbalistului.

Spaniolii o aseamănă pe Mădălina cu fosta iubită a lui Ronaldo, rusoaica Irina Shayk. Dar nici Ghenea nu e străina de. lumea fotbalului. Românca a fost şi în braţele lui Marco Borriello, fostul atacant de la Milan. Însă de-a lungul carierei, a fost văzută alături de mai mulţi bărbaţi celebri. 

În presă s-a speculat însă şi o relaţie între româncă şi pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, după ce în primăvară, cei doi au fost surprinşi împreună la gala de decernare a premiilor de la Cannes. Un lucru este însă cert. Cu o viaţă amoroasă plină de iubiţi celebrii, Mădălina nu şi-a lăsat cariera la voia întâmplării.

Anul acesta, Mădălina Ghenea a fost premiată în cadrul unui festival italian de film pentru apariţia din filmul "Tinereţea", de Paolo Sorrentino, care a avut premiera la Cannes. Acum, actriţa de 27 de ani lucrează la un nou proiect pentru care filmările au început în luna iulie, în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Presa spaniolă spune că românca Mădălina Ghenea are o relație cu Cristiano Ronaldo