Antena Meniu Search
x

Preşedintele Klaus Iohannis amână bucuria șoferilor! Legea semnalizării prezenţei radarelor pe şosele, contestată

Şoferii s-au bucurat prea devreme de vestea că Poliţia este obligată să semnalizeze prezenţa radarelor pe şosele. Preşedintele Klaus Iohannis a contestat normativ la Curtea Constituţională.

Vezi și

Şoferii s-au bucurat prea devreme de vestea că Poliţia este obligată să semnalizeze prezenţa radarelor pe şosele. Preşedintele Klaus Iohannis a contestat normativ la Curtea Constituţională. Şeful statului acuză lipsa de claritate a legii, dar mai ales faptul că aceasta nu va aduce siguranţă în trafic.

Potrivit proiectului votat în Parlament, radarul trebuie presemnalizat în localitate de la o distanţă de cel puţin 500 de metri, iar în afara localităţilor de la doi kilometri. Iar maşinile de Poliţie trebuie inscripţionate.

Dacă judecătorii Curţii Constituţionale vor decide că proiectul încalcă legea fundamentală, acesta se va întoarce în Legislativ pentru noi dezbateri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Preşedintele Klaus Iohannis amână bucuria șoferilor! Legea semnalizării prezenţei radarelor pe şosele, contestată