Antena Meniu Search
x

Preşedintele marinar e pensionar de lux

Preşedintele marinar este, oficial, pensionar! Unul fericit, dacă ne gândim că Traian Băsescu primeşte mai mulţi bani ca pe vremea când conducea România

Vezi și

Preşedintele marinar este, oficial, pensionar! Unul fericit, dacă ne gândim că Traian Băsescu primeşte mai mulţi bani ca pe vremea când conducea România

În fiecare lună, poştaşul îi aduce lui Băsescu o pensie de peste 2500 de lei, la care se adaugă şi indemnizaţia de fost preşedinte.

Traian Băsescu nici n-a aşteptat să plece de la Cotroceni când şi-a depus actele. Aşa că decizia a venit cu două luni înainte să-şi termine mandatul de preşedinte.

Deocamdată e doar bunic cu acte în regulă. Deşi a anunţat că nu renunţă la politică, Traian Băsescu nu s-a hotărât dacă se înscrie în partidul Elenei Udrea. Un lucru e cert. La primăvară se apucă din nou de agricultură pe cele 300 de ha de teren pe care le-a cumpărat la Nana. Deşi pâmântul a costat peste 1 milion de euro, Traian Băsescu s-a plâns mereu că stă prost cu banii.

Până în luna februarie, Traian Băsescu mai poate sta în vila de protocol Lac 3. După aceea va primi, tot de la stat o alta. Va fi nevoit, însă, să-şi plătească întreţinerea. Deocamdată, guvernul nu a decis ce vilă îi va acorda fostului preşedinte. În plus, Băsescu va avea la dispoziţie, toată viaţa, o maşină şi protecţie SPP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Preşedintele marinar e pensionar de lux