Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Preţuri reduse cu până la 70% pe litoral, faţă de vârful sezonului. Cât costă un sejur de 7 zile la mare

Preţurile pe litoralul românesc au fost reduse cu până la 70% faţă de vârful de sezon. Turiştii sunt aşteptaţi să se bucure din plin de ofertele hotelierilor. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.05.2022 , 14:33

În această perioadă, în staţiunea Mamaia preţurile pornesc de la 100 - 150 de lei camera dublă şi ajung până la 250 - 400 de lei o cameră dublă la hotelurile de 4 şi 5 stele. În staţiunea Neptun preţurile pornesc de la 126 de lei camera dublă standard, însă de departe, cele mai avantajoase tarife sunt în sudul litoralului.

În staţiuni precum Venus, Olimp, Saturn sau Cap Aurora preţurile pornesc de la 70 de lei camera, însă fără mic dejun inclus sau alte facilităţi. Sunt unele hoteluri unde aceste tarife se aplică de la începutul lunii mai, însă cele mai multe unităţi vor aplica aceste tarife de duminică şi până spre sfârşitul lunii iunie. Vorbim de preţuri reduse cu până la 70% faţă de vârful de sezon. Vremea este una excelentă, cei care vor să vină la mare în această perioadă se vor bucura pe deplin de temperaturile calde. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Preţuri reduse cu până la 70% pe litoral, faţă de vârful sezonului. Cât costă un sejur de 7 zile la mare