Antena Meniu Search
x

Video Preţurile piperate de pe litoral îi conving pe turişti să vină la mare cu cortul

Preţurile piperate de pe litoral i-au făcut pe turiştii români şi străini să găsească alternative de cazare mai ieftine. Cu strictul necesar în bagaj, oamenii au ales experienţa cortului sau a rulotei, în detrimentul unei camere de hotel sau pensiune. Atenţie însă, camparea este permisă doar în spaţiile special amenajate, iar poliţiştii au început deja să împartă primele amenzi. 

de Bogdan Ocnaru

la 04.07.2021, 15:25

Vezi și

Turiştii au reuşit să salveze şi nişte bani pentru că un weekend la mare pentru o familie costă doar câteva sute de lei dacă alege acea familie să vină cu cortul. Sunt oameni care aleg să îşi pună în bagaj mâncare, haine şi chiar panouri solare cu care au lumină în cort sau îşi încarcă telefoanele mobile.

Reducerea, da, pentru ei este importantă, însă cei mai mulţi vin cu cortul nu neapărat pentru a strânge ceva bani în plus în buzunar, ci pentru a se bucura de această experienţă. Le place şi copiilor să vină cu cortul, spun că marele avantaj este că ies din cort şi pot imediat să intre în apă.

La Doi Mai, plaja este aproape plină. Taxa pentru cei care campează în locurile special amenajate este de 45 de lei. Oamenii vin, îşi fac mâncare ori mănâncă la terase. Atmosfera este bună, vremea este bună la mare, aproape 30 de grade, apa mării ce-i drept nu este foarte caldă, puţini oameni se încumetă să intre fiind doar 18-19 grade Celsius în apă, dar cei care au venit în acest weekend spun că vor fi nelipsiţi şi în perioada care va urma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Preţurile piperate de pe litoral îi conving pe turişti să vină la mare cu cortul