Antena Meniu Search
x

Horoscopul chinezilor pentru 2014: exuberanță, momente de răscruce, mariaje de fier

Anul Calului de Lemn (31 ianuarie, 2014 – 18 februarie, 2015) e descris de astrologi ca fiind unul extraordinar pentru petreceri și călătorii. Cealaltă latură a previziunii se referă la sinceritate și disciplină în gândire. Oamenii vor fi mai iertători și mai cooperanți.

În 2014, munca în echipă va scoate la iveală tot ce e mai buni din oameni. În prima jumătate a anului, familiile unite vor avea de câștigat. Iar mai târziu, oamenii vor fi tentați să-și asculte mai mult inima, decât rațiunea.

Începutul de an va fi “strălucitor”. Ca după fiecare vârf, va fi urmat de luni în care răbdarea și simțul responsabilității vor fi unelte alte succesului.

Mulți se vor afla la răscruci ale vieții, pe care trebuie să le înfrunte prin curaj, flexibilitate și soluții originale.

Nu trebuie în niciun caz să interpretezi aceste momente dificile ca pe niște semnale care îți arată că “undeva greșești”. Calul de Lemn te încurajează să crești încet, dar sigur, prin soluții practice. Munca asiduă și drumul inovator pe care îl vei alege îți va asigura un 2014 memorabil, cu impact major asupra cursului vieții.

Astrologii spun că în 2014 ne vom concentra mai mult asupra noastră și vom avea tendința de a păstra secrete.

Cei care au trecut prin traume vor căpăta în 2014 puterea miraculoasă de a cicatriza orice rană sufletească.

De asemenea, Calul de Lemn ne îndeamnă să luăm o pauză de la socializarea virtuală și să petrecem mai mult timp în natură.

Potrivit zodiacului chinezesc, în 2014, dragostea va pluti în aer! Calul de lemn îi va ajuta pe cei cu partener să ducă relația la un alt nivel. Nu degeaba căsătoriile care vor avea loc anul acesta vor fi trainice și fericite.

Spiritul calului este recunoscut ca find etosul poporului chinez, care face eforturi neîncetate pentru a evolua.

Este energic, luminos, cu inima caldă, inteligent și capabil. În istoria antică a Chinei, omul cu aceste caracteristici era numit "Qianli Ma" – un cal care parcurge 500 de km/zi.

Citește și Previziunile pentru 2014 ale vracilor din Peru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul chinezilor pentru 2014: exuberanță, momente de răscruce, mariaje de fier