Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi prieteni au găsit pe jos peste 7.000 de euro şi nu i-au păstrat. O femeie din Cluj îi pierduse

Doi prieteni din Cluj au găsit pe jos 7350 de euro, pe care nu s-au gândit nicio secundă să-i păstreze. Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu.

de Redactia Observator

la 11.09.2018 , 16:28

Doi prieteni din Cluj au găsit pe jos 7350 de euro, pe care nu s-au gândit nicio secundă să-i păstreze.

Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu.

Cei care au găsit banii, doi bărbaţi din aceiaşi localitate, în vârstă de 40 de ani, au dat dovadă de un spirit civic remarcabil şi nu s-au gândit nici o clipă că ar putea opri pentru ei suma de 7350 de euro, din contră, s-au gândit că cel care i-a pierdut are cu siguranţă mare nevoie de ei.

Articolul continuă după reclamă

În cursul aceleiaşi zile la sediul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu s-au prezentat doi bărbaţi, unul dintre aceştia aducând la cunoştinţa poliţiştilor faptul că soţia sa a pierdut o sumă de bani în euro şi a solicitat sprijinul poliţiştilor pentru găsirea banilor.

Cei doi bărbaţi şi femeia au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Huedin unde, duppă ce au făcut dovada că sunt proprietarii de drept ai banilor, aceştia le-au fost restituiţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Doi prieteni au găsit pe jos peste 7.000 de euro şi nu i-au păstrat. O femeie din Cluj îi pierduse