Antena Meniu Search
x

Prima fotografie cu fetiţa Oanei Roman

Oana Roman şi fetiţa sa vor mai sta câteva zile în spital. Asta au hotărât medicii de la clinica particulară unde fata fostului prim-ministru Petre Roman a născut, ieri, primul copil. Nu sunt complicaţii, dar specialiştii vor să fie siguri că la externare totul e bine.

Vezi și

Aseară, Oana a publicat, pe internet, şi prima poză cu Maria Isabela. Ea e Maria Isabela. Fetiţa de nota zece pe care a adus-o, ieri, pe lume Oana Roman. Şi pe care mama a insistat s-o ţină la piept chiar pe masa de operaţie.

Maria Isabela i-a topit pe toţi din familie. Însă, cei mai emoţionaţi au fost chiar proaspeţii părinţi. Marius, soţul Oanei, a stat în permanenţă la spital.

Emoţionată până la lacrimi a fost, însă, chiar bunica. Parcă nici atunci când le-a adus pe lume pe cele două fete, Mioara Roman nu trăit astfel de sentimente.

Chiar dacă la naştere a avut doar puţin peste 2 kilograme, fetiţa Oanei Roman a început deja să ia în greutate.

Astăzi, în vizită la clinica privată a venit şi bunicul, fostul premier Petre Roman. Şi mâine Oana şi Maria Isabela vor primi vizite tot la spital. Medicii au hotărât să le externeze abia la începutul săptămânii viitoare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Prima fotografie cu fetiţa Oanei Roman