Antena Meniu Search
x

Prima noapte de distractie la malul marii

S-a dat oficial, startul petrecerii la malul marii. Mii de tineri au ajuns in Vama Veche pentru marea distractie de intai mai. Printre ei s-au strecurat si italieni, francezi sau englezi, cu totii mari amatori de senzatii tari

Vezi și

Au dansat pe plaja, au incins focuri de tabara si foarte putini dintre ei au pus geana pe geana. La polul opus, in Mamaia, nisipul de sub talpi a fost inlocuit cu podelele luxoase din cluburi.

In Vama Veche, startul petrecerii s-a dat inainte de miezul noptii. Plaja a fost neincapatoare pentru miile de tineri veniti din toate colturile tarii.

Cu bauturile in maini si cu muzica la maximum, ei au dansat toata noaptea si s-au bucurat din plin de atmosfera specifica Vamii. O atmosfera care a prins foarte repede si la cativa tineri veniti la studii, de peste hotare.

Nici cei trecuti de prima tinerete n-au renuntat la noptile fierbinti si pline de adrenalina pe care le ofera Vama.

Liber sa faci ce vrei, cand vrei. Abia spre dimineata, petrecaretii s-au retras in camerele de hotel sau pe salteaua din corturi, pentru a prinde macar cateva ore de somn.

La polul opus, in Mamaia, cuvantul de ordine a fost luxul. Acolo se anunta o vara lunga si fierbinte care va reuni pe podiumuri cele mai frumoase fete. Distractia a inceput azi-noapte, cand edilul Constantei a inaugurat un club de streaptease.

Dansatoarele trase parca prin inel au facut furori in randul barbatilor, care au ramas cu gura cascata in fata sexului frumos.Asta este exact ceea ce oi-a propus primarul Radu Mazare pentru noul sezon.

In costume variind de la fabulos la extrem de sumar, fetele zvelte si-au facut numerele erotice fara nici cea mai mica ezitare.

Pana vor ajunge strainii, la Mamaia au venit primii turisti. In minivacanta de 1 mai vor fi peste 40 de mii de turisti pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Prima noapte de distractie la malul marii