Antena Meniu Search
x

Primarul celei mai dezvoltate comune din România, victorie categorică la alegerile locale

Procent electoral record în cea mai bogată comună din România. Gheorghe Damian, edilul din Ciugud, judeţul Alba, a câştigat al şaselea mandat consecutiv de primar, cu o majoritate covârşitoare de voturi. Un singur candidat - din partea PMP - a avut curajul să îl înfrunte. Marile partide au decis să nu aibă candidaţi.

de Redactia Observator

la 28.09.2020, 21:44

Vezi și
  • Gheorghe Damian a obținut al șaselea mandat consecutiv de primar al comunei Ciugud.
  • Gheorghe Damian a obținut 88,2% din voturi.

S-a depăşit pe sine. 88,2% - este procentul incredibil care i-a adus lui Gheorghe Damian al şaselea mandat de primar în Ciugud, judeţul Alba. Edilul celei mai dezvoltate comune şi-a bătut propriul record stabilit în urmă cu patru ani, când a obţinut 85% din voturi. 

Gheorghe Damian, primar Ciugud: Nu știu dacă e important procentul, ci e importantă voința alegătorilor, până la urma urmei. Sincer mi-aș fi dorit să am mai mulți contracandidați.

Cornel Petraşcu, din partea PMP a fost singurul care a îndrăznit să-l înfrunte. A obţinut însă doar 11,8% din voturi. Marile partide nu şi-au desemnat candidaţi. 

Cornel Petraşcu, candidat PMP: Probabil că nu mi-am propus chiar să îl bat. M-am luptat, am făcut campanie, a fost o campanie cât se poate de loială. 

Gheorghe Damian are locul asigurat nu doar la Primărie, ci şi în inimile locuitorilor comunei. 

Localnic: A făcut foarte multe pentru comuna noastră, are foarte multe proiecte începute și vrem să le ducem la bun sfârșit. 

Localnic: Deocamdată comuna este într-un trend ascendent de dezvoltare. 

Gheorghe Damian, primar Ciugud: Votul covârșitor pe care l-am primit ne onorează, dar în același timp ne obligă. 

În Ciugud există drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole, internet gratuit în zonele publice, piste de biciclete şi chiar prima şcoală "smart" din mediul rural. Şi tot aici, iluminatul public este asigurat cu ajutorul energiei eoliene şi panourilor solare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Primarul celei mai dezvoltate comune din România, victorie categorică la alegerile locale