Antena Meniu Search
x

Primarul din orașul Sîngeorz-Băi, care a vrut să pună scutece la cai, şi-a luat, pe banii primăriei, maşină de lux

Primarul care, în urmă cu un an, voia să pună scutece cailor pentru a curăţa oraşul Sîngiorz-Băi, şi-a luat maşină de lux. Pentru Primărie, spune el.

Vezi și

Primarul care, în urmă cu un an, voia să pună scutece cailor pentru a curăţa oraşul Sîngiorz-Băi, şi-a luat maşină de lux. Pentru Primărie, spune el. Iar prezentarea SUV-ului a fost filmată chiar de edil. În rol principal este şoferul său, Ionică. Pentru achiziţia controversată, există şi o explicaţie: şoferul Primăriei are probleme cu coloana cervicală, iar medicul i-ar fi recomandat tetiera de bolid. Imaginile au fost postate pe un site de socializare şi Traian Ogâgău a reacţionat imediat. E o răzbunare a concurenţei la alegeri, spune edilul. 

Maşina proaspăt cumpărată are trei ani şi a costat 25.000 de euro. Fără TVA. E cumpărată de Ocolul Silvic, spune Traian Ogâgău. O structură care, dealtfel, îi e subordonată. 

Primăria avea deja o maşină, spune edilul, dar una veche. Şi nu putea să reprezinte instituţia cu onoare, la Bucureşti, atunci când reprezentanţii ei vin să negocieze fondurile pentru investiţiile în bunăstarea locuitorilor Sîngiorz-Băi. 

Traian Ogâgău este de doi ani primar al oraşului Sîngiorz-Băi. O localitate fără canalizare, unde 80% dintre străzi NU sunt asfaltate. Edilul are însă alte priorităţi. În urmă cu un an, s-a făcut remarcat după ce, pentru a atrage turişti, a venit cu ideea de a pune scutece cailor ca să nu mai facă mizerie pe străzi. 

Acum doi ani, Traian Ogâgău a dobândit un dosar penal pentru că a refuzat să se supună verificării cu alcooltestul după ce a fost oprit de poliţiştii rutieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Primarul din orașul Sîngeorz-Băi, care a vrut să pună scutece la cai, şi-a luat, pe banii primăriei, maşină de lux