Antena Meniu Search
x

Primarul Mazare s-a razbunat pe ski jet-uri, dupa scandalul cu fotbalistul Hamza de la Petrolul

Cand doi se bat, noi ramanem fara ski jet-uri! Dupa conflictul, pe mare, dintre Mazare si fotbalistul Hamza, primarul Constantei vrea sa duca ski jet-urile in larg

Vezi și

Primarul pasionat de kiteing, enervat de ski jet si-ar fi pus bodyguarzii sa-l faulteze pe Hamza, dupa ce i-a taiat calea, periculos, pe mare. A invatat, din experienta, ca bolidul de apa nu are ce cautat aproape de mal. "Un ski jet are 200 de cai putere, ganditi-va un motor de masina intr-o caroserie de plastic foarte usoara, care accelereaza de la 0 la 100 de km ca o masina de curse pe care o ia un nestiutor", a explicat edilul.

Asa ca le-a creat un loc special, pe mare. Un circuit departe de turisti, la 500 de metri distanta de mal. Pasionatii de viteza pe apa vor putea trece de inotatori printr-un culoar special, delimitat de balize. In rest, au intezis. "Scapa si turistii de pericol si de fum si n-o sa mai dea nici fotbalistul peste mine", a spus, satisfacut, Mazare.

Cei mai multi turisti se bucura. Afaceristii, care fac bani din inchirierea ski jet-urilor, stramba din nas. Dar macar nu au fost interzise complet, cum planuia Radu Mazare, imediat dupa conflictul cu Hamza, un conflict care a facut o galerie sa injure in plina strada ca pe stadion. Suporterii Petrolului si-au strigat, aseara, sprijinul fata de jucatorul preferat, in fata primariei din Ploiesti.

Mazare il ameninta cu puscaria pe fotbalistul tunisian si il acuza de tentativa de omor. Omor cu ski jet-ul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Primarul Mazare s-a razbunat pe ski jet-uri, dupa scandalul cu fotbalistul Hamza de la Petrolul