Antena Meniu Search
x

Primarul Radu Mazare vrea sa introduca taxa de promovare

Primarul Radu Mazare loveste din nou! De data aceasta, in buzunarele constantenilor si are o noua arma: taxa de promovare.

Vezi și

Toti agentii economici care fac afaceri pe raza statiunii Mamaia, dar si simplii cetateni vor scoate bani din buzunar, daca vor ca urbea lor sa fie promovata corespunzator in tara si in strainatate.

Primaria Constanta si Asociatia Patronala Mamaia au bani pentru promovarea statiunii de la Uniunea Europeana, dar nu se pot atinge de ei. Mai exact, nu se pot atinge direct de ei, ci printr-un intermediary, iar asta il deranjeaza la culme pe Radu Mazare.

Si cum "obrazul subtire cu cheltuiala se tine", Radu Mazare vrea sa-i puna acum pe toti cei care locuiesc in buricul targului si fac afaceri in Mamaia sa si plateasca pentru acest privilegiu. Taxa de promovare se va aplica tuturor unitatilor de cazare, de agreement, de la cluburi de fite pana la tiribombele din Mamaia Sat, tuturor societatilor de alimentatie public, de la restaurante de lux pana la gogoserii si terminand cu simpli cetateni.

Taxele vor fi cuprinse intre 100 de lei, pentru locuinte, si 4.000 de lei, pentru hoteluri. 30% din bani vor merge la Primarie si Consiliul Local, 70% la Agentia Patronala Mamaia si vor fi folositi strict pentru promovarea statiunii. Deocamdata, vorbim de o propunere. Dar, daca proiectul va fi aprobat cine va incerca sa se fofileze de la plata va plati amenzi usturatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Primarul Radu Mazare vrea sa introduca taxa de promovare