Antena Meniu Search
x

Primele fotografii cu milionarul galatean!

Noul milionar la Loto ar fi un judecator! Galateanul, care de duminica are peste opt milioane de euro in conturi, ar fi o persoana retrasa si calculata

Vezi și

Nu e de mirare ca prima zi ca om extrem de bogat a trait-o discret. Dupa ce si-a pus banii in siguranta la banca, s-a premiat cu un parfum de marca si o ciorba de burta.

Acesta pare sa fie noul milionar in euro al Romaniei! Un barbat de peste 50 de ani, jucator fidel la 6 din 49. Galatenii parca l-ar fi recunoscut in imagini pe unul dintre judecatorii din oras. La agentia de unde a luat biletul castigator, toata lumea il asteapta pe noul milionar!

Castigatorul potului de 11 milioane de euro ar fi fost surprins ieri de paparazzi in holul Loteriei Romane. Astepta impreuna cu o tanara sa-si ridice premiul.

Dupa ce si-a platit toate impozitele la stat, galateanul a ramas cu 8,25 de milioane de euro. Bani pe care i-a dus imediat la banca. Usurat de povara premiului, milionarul s-a plimbat apoi prin Bucuresti. N-a fost impresionat de vitrine, dar a intrat intr-un magazin de unde a cumparat doua parfumuri de marca. Unul barbatesc, celalat de dama.

Fara sa piarda timpul in Capitala, galatenul a plecat spre casa. A mai facut un popas sa manance, intr-un restaurant pentru drumeti. Abia dupa ce-au citit ziarele, ospatarii si-au dat seama ca au avut un client milionar. "A trecut pe la noi, a servit o ciorbita cu branza si mamaliguta. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ei sunt marii milionari de la Loto", a spus Florian Aranghel, ospatar. Desi i-ar mai fi adus niste bani, proaspatul milionar a refuzat orice publicitate. Si nu e de mirare! Numai visand la o astfel de comoara, imaginatia oamenilor o ia razna.

Cert e ca, in prima zi de milionar oficial, galateanul s-a ferit de lume. A preferat sa-si adune gandurile, singur la o bere, aproape de agentia Loto unde a pus biletul magic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Primele fotografii cu milionarul galatean!