Antena Meniu Search
x

Atac Paris: Primele imagini din magazinul evreiesc

Imagini ale atacului din magazinul evreiesc din Paris au apărut în presa internaţională. Capturile surprind masacrul din magazin

Vezi și

Imagini ale atacului din magazinul evreiesc din Paris au apărut în presa internaţională. Capturile surprind masacrul din magazin

Sunt primele imagini ale atacului din interiorul magazinul evreiesc care au fost date publicităţii. Şi sunt dramatice. Una dintre capturi îl înfăţişează pe Amedy Coulibaly ameninţând cu arma o femeie. Poartă vestă antiglonţ, în timp ce ea are mâinile ridicate în aer. Ora capturii este 17.21 ora locală. Exact o oră înainte ca poliţia să lanseze asaltul final.

Alături de femeie, alţi 19 de oameni au fost luaţi ostatici în timp ce îşi făceau cumpărăturile. Patru dintre ei au sfârşit sub gloanţele trase de Amedy Coulibaly. La o zi după ce atacatorul mai executase şi doi poliţişti.

Între timp, 54 de persoane au fost reţinute numai în Franţa în acest caz. Poliţia este pe urmele unui individ care l-ar fi condus, cu maşina, pe unul dintre terorişti la magazinul evreiesc.

Ieşită pe piaţă ieri, publicaţia Charlie Hebdo s-a vândut într-un tiraj record. 5 milioane de exemplare care au adus un profit de 8 milioane de euro. 17 oameni au murit în cele trei incidente teroriste din Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Atac Paris: Primele imagini din magazinul evreiesc