Antena Meniu Search
x

Primul televizor Ultra HD din Romania

Cantareste 90 de kilograme, costa cat patru Dacii si se livreaza si cu macaraua, la nevoie. Vorbim despre primul televizor Ultra HD din Romania.

Vezi și

Si chiar daca este singurul cu o astfel de rezolutie, concurenta pe piata electrocasnicelor de lux este acerba.

Cu o rezolutie cat un ecran de cinema, acest televizor este primul din Romania care utilizeaza tehnologia 4K. Iar diferenta se vede in distanta la care trebuie sa stai pentru o claritate maxima. Producatorul se lauda ca orice detaliu se vede si de la un metru si jumatate de ecran.

Cine isi permite sa plateasca 26.000 de euro pe un televizor cu o diagonala de 2,1 metri e clar ca are si o casa pe masura. Totusi, cum bagi un asemenea televizor pe usa? Producatorul a gasit solutia: o macara. A blocat strada si a scos geamurile pentru a amplasa televizorul.

Intr-o casa inteligenta, electrocasnicele formeaza deja un ecosistem. Adica, e de ajuns un singur buton pentru a stinge lumina, televizorul, toate cu o singura telecomanda. Si, daca vrei sa iti iei muzica dupa tine in bucatarie cat timp faci un sandvis, aceasta cutiuta face exact asta. Pentru ca totul e wireless.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primul televizor Ultra HD din Romania