Antena Meniu Search
x

Procurorii il vor patru ani dupa gratii pe Gigi Becali. Sentinta va fi data in 4 iunie

Gigi Becali a iesit din inchisoare. N-a mers spre libertate, ci spre Inalta Curte, unde l-a asteptat o noua incercare: sentinta in dosarul Valiza. In catuse, cu capul plecat, dar pus pe glume, Gigi Becali a facut circ timp de trei ore

Vezi și

UPDATE 19.30 Sentinta in dosarul "Valiza" va fi anuntata de 4 iunie.

Cu duba, cu mainile legate si pazit de gardieni, Gigi Becali a iesit pentru cateva ore din penitenciar. Ca sa se apere de o noua pedeapsa, intr-un vechi dosar. A fost vizibil afectat de detentie, dar a incercat sa afiseze un aer demn, iar in sala de judecata a glumit cu judecatorii. "Doamna judecator, eu vin de la suferinta, dumneavoastra de la libertate", a spus Becali. Dar discursul despre suferinta i-a fost intrerupt de judecatoare.

Gigi Becali risca o pedeapsa si mai mare - de patru ani de inchisoare - in dosarul Valiza. Patronul echipei Steaua este acuzat ca le-a promis jucatorilor de la U Cluj o valiza cu 1,7 milioane de euro, ca sa castige un meci cu CFR Cluj. Un "stimulent" pe care procurorii au pus o stampila grea: MITA.

Becali isi permite orice. Mai ales cand are in spate o armata de prieteni celebri. Care au dat si ei cu subsemnatul in fata judecatorilor.

Timp de trei ore ore, Gigi Becali a incercat sa-i convinga pe judecatori ca e nevinovat. Cand si-a epuizat argumentele, a trecut la rugaciuni. Si n-a mai asteptat verdictul judecatorilor. Si-a facut proria judecata si s-a declarat nevinovat si impacat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Procurorii il vor patru ani dupa gratii pe Gigi Becali. Sentinta va fi data in 4 iunie