Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Produsele fara etichete, pericol pentru consumatori

Milioane de produse aduse din strainatate se vand in pietele si targurile de la noi fara a avea scris pe ambalaj nici macar un cuvant in limba romana. Clientii merg de cele mai multe ori pe recomandarile negustorilor si se mira cand boala ii loveste din senin.

Vezi și
Comerciantii baga mana in foc pentru marfa lor. Chiar daca nici ei nu prea stiu ce vind. N-au nicio eticheta ce sa-ti spuna pe ce dai banii. Substante chimice, E-uri sau chiar avertismente - toate sunt ascunse pentru consumatorul roman. Totul e scris in araba sau in chineza.

Iar afacerea merge ca pe roate. Clientii sunt usor de pacalit, iar negustorii isi umplu buzunarele. Produsele straine sunt chiar mai scumpe decat cele romanesti. Un sampon poate costa chiar 30 de lei, un sapun 10 lei si o conserva din carne 18 lei.

 “Orice produs care se vinde pe piata romaneasca trebuie sa aiba eticheta si in limba romana este obligatoriu. Din pacate nu toata lumea face lucrul asta si atunci masurile nu sunt intotdeauna placute pentru comercianti”, a declarat presdintele ANPC Bogdan Nica. Mai exact, amenzi consistente sau chiar oprirea produselor de la comercializare.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Produsele fara etichete, pericol pentru consumatori