Antena Meniu Search
x

Video Program Revelion metrou şi STB. Ce alternative de transport există pentru noaptea de Anul Nou

Şi în acest an mijloacele de transport în comun vor avea program prelungit de Revelion. Dar, pe lângă ele, avem şi alte soluţii să ne deplasam repede şi sigur. Taxiurille şi aplicaţiile de ride-sharing. Problema e că preţurile explodează de obicei în această perioadă.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 29.12.2021, 13:32

Vezi și

Dacă vrem să ajungem acasă ieftin, trebuie să mizăm pe transportul în comun. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula la intervale de 10 de minute între orele 23 şi 1 noaptea şi la intervale de 20 de minute după 1 noaptea şi până la 5 dimineaţa.

Şi tramvaiele 21 şi 32, precum şi autobuzele 104, 137, 311, 381 şi 385 vor avea program prelungit, până la ora 4 dimineaţa, şi vor circula la intervale de 30 de minute în noaptea de Revelion. Pe lângă acestea, se adaugă mijloacele de transport în comun la suprafaţă care au deja program consacrat de noapte: tramvaiele 1, autobuzele 610, 783, dar şi cele 26 de linii de noapte.

"În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2021/01 ianuarie 2022, pe toate magistralele, circulatia trenurilor de metrou se va desfasura la un interval de aproximativ 10 minute, intre orele 23:00 - 01:00 si de 20 minute intre orele 01:00- 05:00. Precizam ca in perioada 27 - 31 decembrie a.c., pentru preluarea fluxului crescut de calatori, se vor introduce in circulatie trenuri suplimentare", a anunţat Metrorex pe site-ul oficial.

Capcanele aplicaţiilor de ride-sharing în noaptea de Revelion

Dacă vrem să ajungem acasă repede, atunci trebuie să mizăm pe taxi sau pe aplicaţiile de ride-sharing. În cazul aplicaţiilor, dacă vrem să evităm acele tarife ridicate, acele tarife dinamice care cresc în zonele aglomerate, atunci este bine să comparăm ofertele fiecărui furnizor de servicii.

Nu trebuie însă să facem acest lucru prea des pentru că dacă vom verifica tot timpul o aplicaţie într-un interval scurt de timp riscăm să creştem chiar noi tariful în acea zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Program Revelion metrou şi STB. Ce alternative de transport există pentru noaptea de Anul Nou