Antena Meniu Search
x

Video Revelionul 2022, acasă sau la restaurant. În parcul IOR, singura petrecere în aer liber

Anul acesta, în Capitală, Revelionul se petrece, la restaurant sau acasă. Edilii au organizat o singură petrecere de stradă, în parcul IOR din sectorul 3. Localurile vor fi deschise până dimineaţa, dar pentru cei care nu au facut încă rezervari, opţiunile sunt tot mai limitate.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 28.12.2021, 21:21

Vezi și

Dacă altădată cei mai mulţi bucureşteni îşi spuneau la mulţi ani din Piaţa Constituţiei, anul acesta, noul an îi va găsi la o masă în restaurant. Sunt preţuri pentru toată lumea, de la 300 de lei la 800 de lei de persoană. 

Răzvan Şerban, manager restaurant: Îi întâmpinăm cu punch pe oaspetii noştri. Meniul de mâncare avem de la creveţi, confit de raţă, muschiuleţ de porc, fois gras, tartar de vită argentina. Un meniu variat pentru toate gusturile. 

Pe lângă mâncăruri alese, patronii de restaurante pregătesc şi băuturi speciale.

Barman: Astăzi o să facem un champaine mojito. Punem nişte zahăr lichid, 20 de mililitri. O mânuţă de mentă, două lime. Punem gheaţă pisată. 20 de mililitri de rom. Mai continuăm cu puţină gheaţă pisată şi îi punem top de sampanie. Acesta este cocktailul dumneavoastră!

Pe acelaşi subiect

IOR, singura petrecere în aer liber

În restaurantele scumpe nu mai e niciun loc liber. 

Răzvan Şerban, manager restaurant: Pentru o persoana avem doua tipuri de pret: avem preţ la masa care se afla imediat langa geam, care este 799 de lei iar in centrul restaurantului preţul este de 699 de lei. Suntem sold out începând cu data de 15 decembrie.

De teama coronavirusului, mulţi vor sta acasă.​

Bucureşteni: "Este mai plăcut în intimitatea casei şi covidul problema cu covidul şi atunci cel mai simplu e acasă. E şi mai ieftin". 

- "Am făcut atâţia ani în diverse cluburi, acum mai stăm şi acasă".

Mama, copil: Petrecem. Dăm cu artificii?

- Da.

- Dăm cu artificii. Cam atât în familie. Ne e foarte teamă de aglomeraţie.

Bucureşteni: De Revelion o să mă văd cu niste prieteni la cineva acasă. Nu o sa fac nimic special. M-am trezit în ultima săptămână. 

Nu sunt inca sigură. Ori acasă ori plecăm undeva dar sincer suntem nehotărâţi. Pe ultima suta. O sa vedem.

Pentru ei, o opţiune ar fi singura petrecere de stradă din Capitală. 

Andreea Milea, reporter Observator: Singura primărie de sector care va organiza o petrecere în noaptea de Revelion este Primăria Sectorului 3 care va monta in curand o scenă, chiar aici în mijlocul parcului IOR. Cei care vor veni aici în noaptea dintre ani vor vedea si un spectacol de lumini pe marginea lacului.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3: Vom avea concert, în mod evident, foc de artificii dar şi lasere şi alte surprize.

- Cât v-a costat?

- O sută şi ceva de mii de euro. 

Petrecerea va începe în jurul orei 21 şi va ţine până după miezul nopţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Revelionul 2022, acasă sau la restaurant. În parcul IOR, singura petrecere în aer liber