Antena Meniu Search
x

Programul petrecerilor de Revelion, in Capitală

2014 începe cu un spectacol uriaş în Piaţa Constituţiei. La care sunt aşteptaţi peste 40 de mii de oameni! Pe listă evenimentului sunt trecute recitaluri ale celor mai iubiţi artişti ai momentului, o trupă de pe continentul american, dar şi un impresionant foc de artificii.

Vezi și

Anul trecut, aproape 40.000 de oameni au petrecut în Piaţa Constituţiei. Aşa că Primăria Capitalei nu renunţă nici anul acesta la petrecerea din stradă.

Piaţa Constituţiei va fi ocupată de o scenă imensă, cu o deschidere de peste 50 de metri. Va fi amplasată cu spatele la Palatul Parlamentului, iar bucureştii vor putea ocupa toată piaţa.

Lucrările în Piaţa Constituţiei au început deja, însă scena va fi montată abia cu patru zile înainte de sfâşitul anului. În ziua cea mare, bucureştenii sunt aşteptaţi să ocupe piaţa din faţa Parlamentului începând cu ora 20. Atunci încep concertele.

Mandinga, Delia, Connect-r sau Loredana vor urca pe scenă până la trecerea dintre ani. O surpriză pentru bucureşteni va fi trupa de percuţionişti Barbarossa, venită tocmai din Brazilia.

La miezul nopţii, imediat după numărătoarea inversă, cei 40 de mii de oameni aşteptaţi în Piaţa Constituţiei vor sta cu ochii pe cer. Timp de 15 minute, pirotehnişti cu experienţă vor aprinde cele mai spectaculoase artificii din ţară.

Imediat după ce trecem în 2014, pe scenă va urca Smiley. Şi, va aduce cu el şi mai mulţi prieteni: CRBL, Alex Velea şi Andreea Bănică.

Pentru bucureştenii care nu mai prind loc în piaţă şi vor rămâne pe bulevardul cu fântâni, Primăria a găsit soluţii. Va monta din loc în loc ecrane pe care vor fi transmise imagini cu spectacolul.

Cei peste 40.000 de oameni aşteptaţi la petrecere se vor putea distra până în jurul orei 03,00. Atunci se va termina show-ul organizat de Primărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Programul petrecerilor de Revelion, in Capitală