Proprietarii de restaurante, festin culinar de 8 Martie
O cină romantică, un buchet uriaş de flori sau o zi la spa cu prietenele. Sunt doar o parte din dorinţele care se regăsesc pe listele femeilor, de ziua lor. În ceea ce-i priveşte, proprietarii de restaurante fac tot posibilul ca doamnele şi domnişoarele să plece fericite la braţele alesului lor. Iar imaginaţia chefilor nu are limite.
O cină romantică, un buchet uriaş de flori sau o zi la spa cu prietenele. Sunt doar o parte din dorinţele care se regăsesc pe listele femeilor, de ziua lor. În ceea ce-i priveşte, proprietarii de restaurante fac tot posibilul ca doamnele şi domnişoarele să plece fericite la braţele alesului lor. Iar imaginaţia chefilor nu are limite.
De 8 martie, noi fetele, vrem să fim răsfăţate! Până atunci, Cezar, bucătarul de astăzi ne va face un preparat special pentru Ziua Femeii! Abia aştept să vedem ce ne-a pregătit!
Cezar lucrează în România de doi ani şi a aflat cât de importantă este data de 8 martie pentru românce.
-Da, ştiu, ştiu! Am aflat şi eu! Astăzi o să facem ca aperitiv o terină de foie-gras cu sos de smochine şi pâine cu fructe uscate!
- Temperaturuile ridicate i-au scos pe români la grătar!
- Traseu aproape necunoscut, în mijlocul Bucegilor
- Concurs inedit în costume de baie, pe pârtie
- 15 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 15 februarie, Sfântul Apostol Onisim. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
După care a continuat cu un piept de raţă cu sos de porto şi sufle de cartofi dulci. Şi, dacă tot ne-a primit în bucătăria lui, i-am cerut şi nişte sfaturi culinare.
-Ideea este că multă lume greşeşte cu el pentru că pune ulei în tigaie! Nu trebuie pentru că el are destul grăsime şi se face singur! Sau multă lume pune tigaia la încins, tigaia trebuie să fie rece!
Este clar că orice femeie are de învăţat multe lucruri de la bucătarul nostru.
Cât Cezar s-a ocupat de preparatele lui, au apărut şi clienţii. O ocazie perfectă pentru a verifica dacă felurile pregătite de bucătar sunt pe gustul românilor.
O cină la acest restaurant cu fel principal, desert, dar şi câte un pahar de vin costă între 200 şi 250 de lei.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰