Antena Meniu Search
x

Protest la un colegiu din Constanța! Elevii sunt nemulțumiți de faptul că liceul lor ar putea fi mutat

Protest la un liceu din Constanţa! Mai bine de 100 de elevi şi profesori au ieşit astăzi în stradă, nemulţumiţi de faptul că urmează să fie mutaţi.

Vezi și

Protest la un liceu din Constanţa! Mai bine de 100 de elevi şi profesori au ieşit astăzi în stradă, nemulţumiţi de faptul că urmează să fie mutaţi, odată cu reînfiinţarea liceului militar de marină.

Aproape 600 de elevi urmează să fie mutaţi, dacă Inspectoratul Judeţean Şcolar va decide acest lucru. Părinţii protestează alături de ei. 

Locul Colegiului Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" va fi luat de Liceul Militar de Marină, unitate care ar putea fi reînfiinţată după 20 de ani. O decizie pe care o contestă şi profesorii. 

Oficialii MAPN au considerat că această clădire corespunde cerinţelor militare. Demersurile au început de anul trecut. 

Liceul militar de marină a funcţionat la Constanţa până în anul 1998, dar într-o clădire diferită faţă de cea a liceului Navrom de astăzi. Locul a fost apoi transformat în centru militar NATO, iar acum este ocupat tot de Ministerul Apărării Naţionale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Protest la un colegiu din Constanța! Elevii sunt nemulțumiți de faptul că liceul lor ar putea fi mutat