Antena Meniu Search
x

Proxenet la 12 ani: Pentru cinci lei si cateva bomboane, a intermediat o partida de amor intre un barbat si colegii de scoala!

Un tanar de 24 de ani, banuit ca ar fi abuzat mai multi copii langa o scoala din judetul Iasi, a fost retinut de politisti. Anchetatorii au aflat ca suspectul a avut drept complice pe una dintre victime.

Vezi și

Inconjurat de politistii, tanarul nu a ascuns nimic in timpul audierilor. Prea tarziu pentru familiile minorilor agresati, chemati si ei sa dea declaratii. Totul se petrecea in pauzele dintre ore, cu ajutorul unui elev problema.

“Sunt niste copii de clasa a IV-a. Sunt copii slabuti la invatatura, proveniti din familii dezorganizate. Unul dintre copii este un copil problema. Este in atentia noastra de foarte mult timp”, spune directoarea unitatii de invatamant, filmata cu ajutorul unei camere ascunse.

Baiatul de 12 ani a fost prima victima a agresorului. I-a devenit apoi complice. Cand ajungea la scoala, singurul lui scop era sa-i ademeneasca pe colegi intr-un loc ascuns din apropierea scolii. Cel putin doi au picat in plasa.

S-ar fi intamplat undeva, intr-o toaleta de la dispensar, care este peste drum de scoala, spune directoarea. Povestea este sustinuta si de o vanzatoare, care sustine ca  acesta “lua bombonele de la magazin, de aici, si ii ademenea cu bomboane, le dadea si bani, a vazut sotul ca le dadea si bani”.

Agresorului i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de act sexual cu un minor, iar cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii acestor fapte de natura penala, dupa cum a confirmat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar daca se va dovedi ca este vinovat, el risca sa stea ani buni dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Proxenet la 12 ani: Pentru cinci lei si cateva bomboane, a intermediat o partida de amor intre un barbat si colegii de scoala!