Antena Meniu Search
x

Proxeneţii români sunt în stare de orice, pentru avere. Își transformă chiar și iubitele în SCLAVE! Mărturii ŞOCANTE ale tinerelor traficate

Proxeneţii români sunt în stare de orice, pentru avere. Milioane de euro au făcut pe seama tinerelor naive - pe care le-au minţit că le iubesc ca să le facă sclave sexuale pentru clienţii din ţări bogate. Victimă a căzut şi o profesoară de franceză, cu care unul dintre membrii reţelei s-a şi căsătorit, ca să îi câştige încrederea.

Vezi și

Proxeneţii români sunt în stare de orice, pentru avere. Milioane de euro au făcut pe seama tinerelor naive - pe care le-au minţit că le iubesc ca să le facă sclave sexuale pentru clienţii din ţări bogate. Victimă a căzut şi o profesoară de franceză, cu care unul dintre membrii reţelei s-a şi căsătorit, ca să îi câştige încrederea.

Adevărate averi au găsit procurorii în vilele de lux ridicate pe spinarea femeilor vândute. Iar 30 dintre proxeneţi au ajuns acum în spatele gratiilor. 

30 de indivizi - bănuiţi că au făcut averi fabuloase folosindu-se de tinere naive - sunt aduşi rând pe rând în faţa judecătorilor. 

Reţeaua de proxeneţi acţiona pe două paliere. <harta proxeneti> Unul în Belgia, Marea Britanie, Germania şi Cehia. Celalălat în Elveţia.

Lider pare să fi fost unul dintre cei mai temuţi interlopi din judeţul Argeş: Marius Ion Alexandru, poreclit Vader. Un apropiat al maneliştilor care i-au închinat adevărate ode.

Iadul pentru multe dintre tinere începea, ca o ironie, cu o poveste de dragoste. Una dintre ele, o profesoară de Franceză a ajuns să se căsătoarească cu unul dintre membrii grupării fără să bănuiască o clipă ce avea să urmeze. 

Fetele erau păcălite de proxeneţi cu promisiuni de iubire şi un trai mai bun peste hotare. Ajunse în străinătate, iubitele deveneau peste noapte sclave, obligate să prostitueze în cartierul roşu din Bruxelles, în hoteluri din Praga sau în apartamente închiriate în Londra. 

"Ne duceau pe rând pe noi, fetele, la vitrine, unde săteam de la ora 19.30 până dimineaţa următoare la 08:00. Uneori ne întorceam cu trenul acasă deoarce băieţii consumau droguri și uitau să vină să ne ia de la vitrină", este mărturia uneia dintre victime. 

Cele mai frumoase dintre ele, atent selectate, erau trimise în cluburi de lux din Ibiza. Cel care le supraveghea ar fi fost Marian Tudorache, zis Becu. 

Pe profilul său de Facebook, s-a lăudat de multe ori că petrecea pe pe celebra insulă alături de prietenii lui. Asta în timp ce niciuna dintre "fete" nu are voie să termine ziua fără cel puţin 1000 de euro. Cele care veneau acasă cu mai puţin de atât îndurau bătăi şi abuzuri inimaginabile. 

În total, cei care au profitat de pe urma lor au strâns mai bine de 5 milioane de euro. Sunt doar sumele trimise în România prin transfer bancar. 

În ţară, aveau maşini de lux şi vile impunătoare. Petreceau în vacanţe exclusiviste, în staţiuni în care un sejur costă peste 5.000 de euro. 

În casele traficanţilor de carne vie, la percheziţii, mascaţii au găsit sute de mii de euro, lei şi alte valute, bijuterii şi ceasuri de lux, dar şi arme pe care indivizii le deţineau ilegal.

După descinderi, 35 de suspecţi au fost reţinuţi. 30 dintre ei au fost trimişi de judecători în spatele gratiilor pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Proxeneţii români sunt în stare de orice, pentru avere. Își transformă chiar și iubitele în SCLAVE! Mărturii ŞOCANTE ale tinerelor traficate