Antena Meniu Search
x

Putem să schimbăm vieţi

25 de copii diagnosticaţi cu autism se vor muta în curând într-o casă nouă. O casă care va fi numai a lor datorită Fundaţiei Mereu Aproape, Antenei 1 Piteşti, Manuelei Harabor, dar şi a multor actori şi cântăreti celebrii care s au implicat într-o campanie umanitară de amploare.

Vezi și

25 de copii diagnosticaţi cu autism se vor muta în curând într-o casă nouă. O casă care va fi numai a lor datorită Fundaţiei Mereu Aproape, Antenei 1 Piteşti, Manuelei Harabor, dar şi a multor actori şi cântăreti celebrii care s au implicat într-o campanie umanitară de amploare. 

Zeci de artişti şi sute de spectatori au venit în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu autism şi au fost prezenţi aseară pe scenă sau pe scaune la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti.

Printre spectatori, pe cei mici i-a aplaudat cu ardoare şi actriţa Manuela Harabor, cea care a dorit să se implice activ în această campanie, cu atât mai mult cu cât ştie foarte bine prin ce trec părinţii care au copii diagnosticaţi cu autism.

Cei 25 de copii din centrul APCA Argeş au nevoie de bani, dar şi de materiale de construcţii pentru un spaţiu în care se vor muta în curând. Cu ajutorul autorităţilor locale şi al Antenei 1 Piteşti, Asociaţia a reuşit să primească un spaţiu unde să îşi desfăşoare activitatea. Acum mai trebuie doar ca săaţiul să fie reabilitat.

Fundaţia Mereu Aproape s-a alăturat iniţiativei Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş. Ajutaţi de o grădinita din Bucureşti, au venit cu mobielier pentru dotarea spaţiului dar şi cu multe cadouri pentru cei mici.

Seara s-a încheiat cu o licitaţie a mai multor obiecte donate de actori celebrii, dar şi de cântăreţi renumiţi care au ţinut să ajute copiii cu autism din Piteşti. „Puteţi sprijini Campania Asociaţiei Părintilor Copiilor cu Autism Argeş, dar şi alte cazuri din campania „Schimbă o viaţă" prin donaţii în contul afişat pe ecran sau apelând numerele de telefonie fixă în reţeaua Telekom." Mai multe informaţii găsiţi accesând site-ul www.schimbaoviata.ro. 

Seara a debutat in forta. Sute de spectatori au fost prezenti la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti pentru a veni in sprijinul copiilor diagnosticati cu autism. Micutii au pregatit si ei un program artistic special pentru a le multumi oamenilor pentru sprijinul acordat.

La eveniment a fost prezenta si celebra actrita Manuela Harabor care a dorit sa se implice in aceasta campanie mai ales ca stie foarte bine prin ce trec parintii care au copii diagnosticati cu autism.

Cei 25 de copii din centrul APCA Arges au nevoie de bani dar si de materiale de constructii pentru un spatiu in care se vor muta in curand. Cu ajutorul autoritatilor locale si al Antenei 1 Pitesti, Asociatia a reusit sa primeasca un spatiu unde sa isi desfasoare activitatea dar este nevoie de reabilitarea acestei locatii.

Si Fundatia Mereu Aproape s-a alaturat initiativei Asociatiei Parintilor Copiilor cu Autism Arges. Ajutati de o gradinita din Bucuresti, reprezentantii fundatiei au venit cu mobielier pentru a dota spatiul dar si cu multe cadouri pentru cei mici.

Seara s a incheiat cu o licitatie a mai multor obiecte donate de actori celebrii dar si de cantareti renumiti care au tinut sa ajute copiii cu autism din Pitesti. Campania Asociatiei Parintilor Copiilor cu Autism Arges continua toata luna decembrie si chiar ianuarie. Cei care pot ajuta acesti micuti diagnosticati cu autism pot contacta asociatia pe internet sau pe FaceBook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Putem să schimbăm vieţi