Antena Meniu Search
x

Bucureştenii vor avea căldură în calorifere începând din weekend

Radet anunţă că, începând de duminică, va face probe pentru furnizarea căldurii în Bucureşti, luând în considerare că se anunţă temperaturi mai scăzute în următoarea perioadă.

Bucureştenii vor avea căldură în calorifere începând din weekend, anunţă Radet - Mediafax Foto via Hepta

Radet anunţă că va face probe pentru furnizarea căldurii în Bucureşti, luând în considerare că se anunţă temperaturi mai scăzute în următoarea perioadă.

Probele făcute de RADET pentru furnizarea căldurii în Capitală vor începe duminică seară, de la ora 22.00, pentru consumatorii din mediul urban din Bucureşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

RADET furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizează Regia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bucureştenii vor avea căldură în calorifere începând din weekend