Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre a ajuns în faţa magistraţilor

Cu pantaloni roz şi alura lui. Al Capone, Radu Mazăre a ajuns azi în faţa magistraţilor. Edilul Constanţei s-a prezentat la un nou termen în dosarul în care a fost trimis în judecată, alături de alte 35 de persoane, pentru restituirea unor terenuri de la malul mării.

Vezi și

 Acum am venit pentru că s-a schimbat judecătorul. E al cincilea pe care îl am şi din considerente pentru el, am vrut şi eu să fiu prezent. Cred că mai aveţi multe termene în care să mă aşteptaţi pe-aici pentru că sunt laborioase şi vizează foarte multe terenuri expertizele care trebuie făcute, a spus Mazăre

Radu Mazăre nu a fost de acord cu cererile procurorilor. Procurorul DNA spunea că nu ar mai trebui să se facă expertize sau în cazul în care se vor face să fie şi un reprezentant al DNA care să participe la aceste expertize.

Radu Mazăre a declarat că aceste expertize sunt foarte importante pentru acest dosar pentru că trebuie să vedem exact cât au costat terenurile şi dacă au fost vândute la un suprapreţ.

Pe lângă dosar, Mazăre a spus că are planuri mari de distracţie. Pregăteşte pentru la vară un carnaval cum nu a mai văzut nimeni până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Radu Mazăre a ajuns în faţa magistraţilor