Antena Meniu Search
x

UPDATE! Radu Mazare s-a intors din Madagascar cu chef de distractie

Radu Mazare s-a dus la vraci. In Madagascar. I-a facut voodoo, pentru bunastare in afaceri. Cu gandul la nebunia care va incepe pe litoral, primarul Constantei si-a exersat talentul la distractie: s-a dat cu zmeul, a baut licori magice si la final a cautat si apa, cu batul

Vezi și

Mai exact, Radu Mazare a facut ce face de doi incoace. A dat o fuga, cateva mii de kilometri, pana in Madagascar, in coasta Africii. Atat de tare s-a indragostit primarul Constantei de Madagscar ca a devenit investitor. Pe un teren de aproape doua hectare, concesionat pe 99 de ani vrea sa ridice sapte bungalow-uri si un restaurant. Insa nu inainte sa se puna bine cu spiritele. “A trebuit sa fac cu un vrajitor, un fel de vraci, ei au o religie asemanatoare cu cei din sudul Africii, un fel de voodoo, cred in spiritele stramosilor care traiesc undeva sub pamant. Cand incepe o lucrare trebuie sa faca o incantatie. Mi-au dat si mie sa beau dupa vrajitorul ala care nu mai avea decat un dinte”, a explicat edilul de la malul marii.

Asa ca Mazare a baut licoarea fermecata pe care i-a dat-o batranul vraci. Si-a insotit apoi oamenii care au cautat apa. Din Madagascar, s-a intors relaxat. Si plin de idei. Una i-a venit dupa ce a aflat ca se va costuma in salvamar la filmarile pentru imnul de promovare a statiunii Mamaia.

Costumele de distractie le are deja pregatite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Radu Mazare s-a intors din Madagascar cu chef de distractie