Antena Meniu Search
x

Ramona, prima sărbătoare alături de familie

Ramona, fata de 14 ani care şi-a văzut zilele acestea pentru prima oară fraţii, a fost împreună cu familia la slujba de Înviere. Pentru prima dată în viaţa ei. Adolescenta nu s-a dezlipit de fraţii ei.

Vezi și

 Ramona a primit vestea Învierii Domnului alături de părinţii şi de fraţii ei. Şi-a luat în serios rolul de soră mai mare şi i-a ţinut toată slujbă de mână pe cei mici. I-a dat drumul mâinii fratelui ei doar să se închine.

Câteva clipe mai târziu în caută din nou mâna. Atinge capacul candelei, iar privirile lor se întâlnesc. Nu tresare, zâmbeşte şi ascultă liniştită slujba. E pentru prima oară în viaţa ei când face asta.

După slujbă au plecat împreună acasă, ca o familie fericită. Primul a păşit în cămăruţa în care dorm tatăl. S-a grăbit să facă o cruce cu candela aprinsă pe tavan. Ramona este copleşită parcă de tot ce i se întâmplă. Este tăcută, dar zâmbeşte din nou când fraţii îi cer să ciocnească ouă roşii.

Cu toţii trăiesc parcă o minune. Tristeţea nu îi ocoleşte însă. După Paşte, Ramona s-ar putea întoarce în plasament. Iar asta o mâhneşte. Ea nu spune nimic, dar tatăl ei îi simte neliniştea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ramona, prima sărbătoare alături de familie