Antena Meniu Search
x

Ranit de slujitorul Domnului

Intr-o clipa de neatentie, un slujitor al Domnului era sa bage in pamant un tanar de nici 20 de ani. Preotul nu a acordat prioritate si a lovit in plin masina baiatului

Vezi și

Baiatul de 19 ani nu avea viteza. A avut insa nesansa sa-l intalneasca pe slujitorul domnului. “Soferul autoturismului Opel, care circula pe strada Europa, nu a acordat prioritate de terecere autoturismului WV, care circula din spre localitatea Satu Nou spre Baia Mare, intrand in coliziune cu acesta”, a explicat Florin Ferencz de la Politia Rutiera Baia Mare.

Asa ca, in loc sa ajunga acasa, baiatul de 19 ani a ajuns la spital. De ingrijiri medicale a avut nevoie si preotul neatent. “Am gasit doua victime de sex masculin. Una a fost preluata de noi, un baiat care acuza dureri abdominale, iar cealalta de colegii de la ambulanta care acuza dureri la umarul stang”, a precizat medicul Gelu Pop, de la SMURD Maramures.

Ambii soferi au fost pusi sa sufle in etilotest. Niciunul n-a baut inainte sa se urce la volan. Dar pentru ca nu a acordat prioritate preotul a ramas fara permis si este cercetat penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Ranit de slujitorul Domnului