Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță la Nimigea, tată a trei copii, spune că voia doar să îi arate cum se autosatisface

Bărbatul din Sângeorgiu de Mureș care ar fi încercat să răpească, miercuri, o fetiță din localitatea Nimigea de Jos se află sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. În fața procurorilor, bărbatul a spus că nu dorea să o răpească pe fetiță, ci doar să îi arate cum se autosatisface.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 08.10.2020, 20:16

Răpitorul fetei de 12 ani de la Nimigea a fost prins de polițiști
Răpitorul fetei de 12 ani de la Nimigea a fost prins de polițiști - mesager24.ro
  • Bărbatul de 41 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de lipsire de libertate
  • Bărbatul este căsătorit și are trei copii

Bărbatul de 41 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de lipsire de libertate, după ce a încercat să o bage cu forța în mașină pe fetița de 12 ani.

Copila a reușit să scape şi a cerut ajutorul unor muncitori care erau în zonă, totul fiind surprins de camerele de supraveghere ale Primăriei.

Citește și:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbatul acuzat de răpire.

Acesta este din Sângeorgiu de Mureș, este căsătorit și are trei copii acasă, unul având doar câteva luni.

În fața procurorilor, acest tată le-a mărturisit că nu a dorit să o răpească pe fetiță, ci doar să îi arate cum se masturbează el.

Citește și:

Material realizat cu informații obținute de reporterul Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță la Nimigea, tată a trei copii, spune că voia doar să îi arate cum se autosatisface