Antena Meniu Search
x

Fată de 12 ani din Bistriţa-Năsăud, la un pas să fie răpită de pe stradă, în timp ce mergea la şcoală

O fată de 12 ani dintr-o localitate din Bistriţa Năsăud a trecut prin clipe de coşmar. Copila a fost la un pas să fie răpită de pe stradă, în timp ce mergea la şcoală. Doi bărbaţi au încercat să o bage pe copilă cu forţa într-o maşină, însă fata a reuşit să scape şi a cerut ajutorul unor muncitori care erau în zonă. Poliţiştii sunt acum în alertă şi încearcă să dea de urma celor doi indivizi cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din localitate.

de Redactia Observator

la 08.10.2020, 16:31

Vezi și

Întâmplarea şocantă s-a petrecut în localitatea Nimigea de Jos, ieri dimineață, în jurul orei 7.40. O maşină de culoare albă opreşte lângă eleva de 12 ani care mergea la şcoală. Doi bărbaţi au încercat să o ademenesacă în autoturism, spunându-i că vor să-i arate ceva. Fata a refuzat, iar când a vrut să plece, unul dintre indivizi a prins-o de ghiozdan. Copila s-a smucit şi a reuşit, în cele din urmă, să fugă. Salvarea ei au fost nişte muncitori care lucrau în zonă.

"Azi dimineaţă când am venit am oprit la magazin şi dintr-o dată am auzit o fetiţă strigând: ajutor, ajutor! Şi a fugit, a fugit înspre noi. Nu a zis nimc, s-a învârtit roată după camionetă şi am chemat-o şi zic: ce ai păţi, ce ai păţit? A vrut să mă tragă unul într-o maşină. Şi am luat-o şi am zis: hai să te duc la părinţii tăi. Şi am dus-o la părinţi", povestește bărbatul care a salvat-o.

În stare de şoc, fetiţa a povestit totul părinţilor. Aceştia se tem acum să o mai lase să meargă singură la şcoală, deşi unitatea de învăţământ de află doar la 300 de metri de casă.

"Ea ce ştie, a simţit că a fost urmărită? Nu, nu i-a văzut niciodată", spune tatăl ei.

Reporter: Vă e frică să o mai lăsaţi singură?

Mama fetiței: Păi, puneţi-vă în situaţia mea. Poate e nevoie de un psiholog, acum să vedem.

Întreaga comunitate se teme acum pentru siguranţa copiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Camerele de supraveghere ale Primăriei au reuşit să suprindă maşina cu indivizii care au vrut să o răpească pe fată. Însă pentru că avea viteză, nu se poate distinge numărul. Până la prinderea celor doi bărbaţi, primarul face apel la localnici să nu-şi lase copiii singuri.

Polițiștii încearcă să dea de urma celor doi bărbaţi şi fac cercetări pentru infracțiunea de tentativă la lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Fată de 12 ani din Bistriţa-Năsăud, la un pas să fie răpită de pe stradă, în timp ce mergea la şcoală