Antena Meniu Search
x

Declarația de război a unui "bombardier" din Baia Mare, live, pe Facebook: "Eu 7 oameni, tu 7 și hai să ne batem" (Video)

Scandal monstru în Baia Mare, în parcarea unui centru comercial din oraș, marți seară.

de Redactia Observator

la 06.05.2020, 19:48

Vezi și
  • Interlopii s-au întâlnit să se bată
  • Provocarea a fost lansată pe Facebook

Două clanuri de interlopi s-au confruntat cu o violență ieșită din comun, reușind să producă distrugeri chiar și în interiorul supermarketului, nu doar în parcarea acestuia.

Se pare că la bătaie au participat în jur de 14 persoane, dacă e să luăm în calcul apelul războinic al unuia dintre "bombardieri", care a intrat live pe Facebook, să-și provoace rivalul la o bătaie în grup.

"O intrat Codruț iară live, că de fapt el nu poate săracul să iasă afară și mă provoacă la scandal. Să vii afară, Codruț, unde vrei tu, ia-ți 7 inși și eu îmi iau 7 inși, și spui unde să vin. Hai afară, să ne batem!" insistă bărbatul din imagini.

Mai multe persoane au fost aduse la audieri, însă relaxarea cu care interlopii ies să se bată prin parcări, pe vreme de pandemie, nu a trecut neobservată.

Ulterior, scandalul dintre cele două clanuri rivale a continuat și la spital, mai multe echipaje de mascați intervenind pentru a ține situația sub control.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Declarația de război a unui "bombardier" din Baia Mare, live, pe Facebook: "Eu 7 oameni, tu 7 și hai să ne batem" (Video)