Antena Meniu Search
x

Razboi intre clanuri, la un spital din Timisoara

Spitalul de Urgenta din Timisoara s-a transformat in camp de lupta pentru clanurile de interlopi din oras. "Stoiti" si "Udrea", doua grupari rivale s-au razboit cu pumnii si picioarele sub privirile impietrite de groaza ale medicilor si asistentelor.

Vezi și

Lupta a inceput dupa ce liderul clanului Stoiti a ajuns la spital cu o sabie infipta in umar. In acest moment, o parte dintre batausi sunt retinuti pentru 24 de ore.

Imaginile surprinse deo camera de supraveghere arata chiar momentul in care doi dintre membrii clanului Udrea intra schiopatand la urgenta. Nu trece mult si apare si rivalul lor de moarte, Tudor Stoiti. Barbatul, dus pe brate de prieteni, are o sabie infipta in umar.

Haosul a inceput in momentul in care cele doua tabere s-au intalnit fata in fata in camera de garda. Prietenii injunghiatului ii ataca fulgerator pe dusmani, ii trantesc la pamant si le cara pumni si picioare, langa paturile bolnavilor. Cativa medici fug sa anunte paza.

Pana sa ajunga agentii, batausii insa dispar. Intre timp, ranitul este dus in sala de operatie. Dupa cateva ore, medicii au reusit sa-i scoata sabia infipta in umar.

Barbatul fusese atacat sambata noapte, intr-un club, de seful clanului Udrea.

Ieri dimineata, indivizii au fost luati pe sus de mascati de pe terenul de fotbal. Trupele speciale au descins in apauzele spectatorilor pe stadionul Chisoda, unde suspectii urmareau un meci.

Conflictul dintre cele doua grupari este mai vechi, dar a luat amploare in luna martie, cand liderul clanului Udrea a fost batut crunt de la doi dintre fratii Stoiti, intr-un bar de manele din oras. Insetat de razbunare, interlopul a incercat acum sa-si ia revansa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Razboi intre clanuri, la un spital din Timisoara