Antena Meniu Search
x

Război pe averea lui Adrian Păunescu

Andreea Păunescu, grefiera din Bucureşti care a obţinut în instanţă dreptul să poarte numele poetului, îşi acuză fraţii că ascund adevărata valoare a moştenirii lăsate de Adrian Păunescu după moarte.

Vezi și

 Andreea Păunescu, grefiera din Bucureşti care a obţinut în instanţă dreptul să poarte numele poetului, îşi acuză fraţii că ascund adevărata valoare a moştenirii lăsate de Adrian Păunescu după moarte. Cei trei copii ar urma să împartă cu văduva lui Adrian Păunescu o moştenire de aproape 4 milioane de euro. Case, terenuri şi drepturi de autor.

Războiul pe averea lăsată în urmă de poetul Adrian Păunescu nu a vindecat încă relaţiile dintre fraţi. La termenul de azi al procesului, au venit doar avocaţii şi Andreea. Cea mai nouă moştenitoare. În 2012, şi-a căştigat în instanţă numele de Păunescu.

Cei trei copiii şi văduva poetului au de împărţit o avere de aproape 4 milioane de euro. Şase imobile, bani, bijuterii, obiecte de artă, terenuri şi drepturi de autor.

La patru ani de la moartea poetului, Andreea îşi acuză fraţii că au ascuns, însă, adevărata valoarea a moştenirii.

Andreea s-a plâns în instanţă că o parte din averea tatălui său ar fi dispărut.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au stabilit astăzi că instanţa nu este competentă să dea un verdict. Înalta Curte va decide unde se va judeca litigiul.

Jumătate din averea lui Adrian Păunescu ar urma să-i revină văduvei Carmen, iar cealaltă jumătate copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Război pe averea lui Adrian Păunescu