Antena Meniu Search
x

Averea lui Adrian Păunescu, un RĂZBOI nesfârşit! Ar fi DISPĂRUT BANI din conturile familiei

Războiul pentru averea lui Adrian Păunescu este departe de a ajunge la final. De acestă dată, motivul de scandal este vila în care a trăit regretatul poet. Fiica recunoscută de instanţă după moarte a obţinut reevaluarea imobilului care în vechile expertize ar fi apărut de trei ori mai mic decât este în realitate.

Vezi și

Războiul pentru averea lui Adrian Păunescu este departe de a ajunge la final. De această dată, motivul de scandal este vila în care a trăit regretatul poet. Fiica recunoscută de instanţă după moarte a obţinut reevaluarea imobilului care în vechile expertize ar fi apărut de trei ori mai mic decât este în realitate.

De asemenea, judecatorii i-au permis Andreei Păuneascu să verifice si situatia tuturor conturilor bancare ale familiei. 

Pace a fost doar o vreme între copiii lui Adrian Păunescu. Andreea Păunescu, fiica recunoscută de judecători după moartea poetului, ar fi descoperit că fraţii ei, Andrei şi Ana Maria, ar fi încercat să păcălească instanţa. Ar fi subevaluat casa din Dionisie Lupu. Vila în care a trăit Adrian Păunescu ar fi de trei ori mai încăpătoare decât arată raportul de expertiză. 

Mai mult, dacă nu se vor înţelege altfel, Andreea Păunescu ar vrea chiar să se mute în vila din Centrul Capitalei.

Motiv de ceartă este şi faptul că din conturile familiei Păunescu ar fi dispărut bani în mod nejustificat. La fel şi multe tablouri, icoane şi alte obiecte de valoare.

Fiica secretă a scriitorului a cerut şi a obţinut acordul judecătorilor să verifice toate expertizele şi situaţia bancară.  

În total, o avere estimată la 4 milioane de euro. O moştenire care la următorul termen ar putea fi reîmpărţă de judecători. Iniţial, magistraţii au stabilit ca la Andrei Păunescu să ajungă peste 1,3 milioane de euro.

Cele două fiice ale lui Păunescu, Ana Maria şi Andreea, urmau să primească fiecare peste 840 de mii de euro, iar restul, circa un milion de euro, ar trebui să rămână ultimei soţii, Carmen Păunescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Averea lui Adrian Păunescu, un RĂZBOI nesfârşit! Ar fi DISPĂRUT BANI din conturile familiei