Antena Meniu Search
x

Video Răzbunare în stil mafiot, în Galaţi. Două maşini, care aparţineau aceluiaşi proprietar, au fost incendiate: paguba e uriaşă

Două maşini, care au acelaşi proprietar au fost incendiate în stil mafiot, într-o parcare din Galaţi, noaptea trecută. Alte patru maşini, care se aflau în apropiere au fost afectate de căldura degajată de incendiu.

de Adrian Obreja

la 28.03.2022, 17:47

Vezi și

Cele două autoturisme au ars în întregime şi există indicii că focul ar fi fost pus intenţionat. Apelul la 112 a venit la ora 3:25 atunci când locatarii din zonă au anunţat că ard două maşini, cu flăcări puternice. La faţa locului au ajuns imediat pompierii care au stins incendiul, însă cele două maşini au ars în totalitate. Pe lângă cele două autoturisme, au fost afectate alte 4 din cauza flăcărilor şi căldurii puternice degajate.

Vorbim despre două maşini care aparţin aceluiaşi proprietar şi care erau parcate la o distanţă de 10 metri una de cealaltă. Acest lucru îi duce pe anchetatori cu gândul la o răzbunare, aceasta fiind şi pista pe care merge investigaţia. A fost deschisă o anchetă pentru identificarea atacatorului. Paguba se ridică la aproximativ 50.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Răzbunare în stil mafiot, în Galaţi. Două maşini, care aparţineau aceluiaşi proprietar, au fost incendiate: paguba e uriaşă