Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui turist din Israel venit pentru prima oară pe litoralul românesc. Cât a plătit pentru un sejur all inclusive de 7 zile în Mamaia

În timp ce mulţi români preferă vacanţele în străinătate şi plajele însorite din Grecia, Turcia sau Bulgaria...turiştii străini sunt din ce în ce mai atraşi de staţiunile româneşti de la Marea Neagră. Este şi cazul a peste 200 de israelieni care au ales să se bucure de ofertele litoralului românesc. Au ajuns cu primul zbor charter al verii şi sunt dornici de distracţie.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 17:51

Vezi și

220 de turişti din Israel, aflaţi la bordul primul charter al sezonului, Tel Aviv - Constanţa, au aterizat pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

Translator: Îi place totul în România şi pe toţi. Ei îi place viaţa şi aici se simte foarte bine. A mai fost în Mamaia chiar prima dată când s-a deschis charterul, acum 8-9 ani, şi a vrut să vină din nou. Ea nici o secundă nu o să stea. Vrea să facă de toate. Fiecare clipă o s-o petreacă cumva. 

În timp ce mulţi turişti israelieni au prieteni în România, alţii au chiar rădăcini româneşti. 

Turist: Părinţii mei s-au născut aici. În Bucureşti. Şi am familie pe care nu am văzut-o niciodată. Am avut fratele tatălui meu. Îmi place tare România. Totul e frumos, e verde, e apă curată. Plecăm în toate locurile unde nu am fost aici în Mamaia.

Pe acelaşi subiect

Cât plăteşte un turist străin pentru un sejur all inclusive pe litoral

Pachetul cel mai căutat include transportul, cazarea în regim all-inclusive și intrările la unele obiective turistice din oraș. Pentru un sejur de 7 nopți, israelienii plătesc intre 900 şi 1100 de euro.

Meydan Butnaru, operator turism din Israel: De ce vin ei în România? Pentru că o promovăm altfel, o promovăm ca pe o destinaţie de familie cu copii, pentru distracţiile care sunt aici. De la delfinariu până la telegondolă aqua park şi malluri. 

Corina Martin, agent de turism: Este singurul număr de turişti străini şi evident cel mai mare. Este singurul proiect de incomming pe care îl avem pe litoralul românesc de foarte mulţi ani. 

Mai mulţi turişti sunt aşteptaţi să viziteze România

Zborurile Tel Aviv - Constanţa vor continua până pe 21 august, iar în total în România vor ajunge aproximativ 1500 de turişti israelieni. 

Şi alţi străini sunt fascinaţi de frumuseţile României. În primele 5 luni ale anului, în ţara noastră au sosit peste 700.000 de turişti, cu aproape jumătate mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Reacţia unui turist din Israel venit pentru prima oară pe litoralul românesc. Cât a plătit pentru un sejur all inclusive de 7 zile în Mamaia