Antena Meniu Search
x

Reacție HALUCINANTĂ a tatălui uneia dintre cele trei eleve din Oradea, care au bătut CRUNT o altă fată: "Foarte bine i-a făcut" (VIDEO)

Imagini de o cruzime greu de imaginat au fost surprinse la Oradea, unde trei fete, eleve de liceu, au desfigurat în bătaie o altă fată.

Imagini de o cruzime greu de imaginat au fost surprinse la Oradea, unde trei fete, eleve de liceu, au desfigurat în bătaie o altă fată.

Victima a încasat nenumărați pumni și picioare, de la toate cele trei eleve, însă cea mai agresivă se pare că a fost o adolescenta blondă, pe nume Flavia.

Imaginile au oripilat opinia publică, majoritatea comentariilor și întrebărilor îndreptându-se către părinții fetei și buna creștere pe care ar fi trebuit s-o asigure odraslei lor.

Spre surpriza tuturor, în loc să condamne evenimentul și să îi explice fetei sale gravitatea faptelor, tatăl adolescentei blonde a anunțat public, pe Facebook, că își susține fiica în demersurile sale violente, precizând că este de acord cu corecția fizică aplicată victimei și că "lumea" ar trebui să-și vadă de treaba ei.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetei a folosit cuvinte jignitoare la adresa publicului, care nu pot fi reproduse, indiferent de context.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat atât victima, o orădeancă de 16 ani, cât şi pe cele trei adolescente bănuite că ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea", se arată într-un comunicat al Poliţiei Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

Cele trei agresoare au fost conduse, luni, la sediul Poliţiei Oradea, pentru audieri, în această dimineaţă au fost chemate din nou, alegându-se cu dosar penal. 

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea "pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis fapta şi a participaţiei fiecăreia dintre persoanele bănuite de comiterea sa".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Reacție HALUCINANTĂ a tatălui uneia dintre cele trei eleve din Oradea, care au bătut CRUNT o altă fată: "Foarte bine i-a făcut" (VIDEO)