Antena Meniu Search
x

Video Record de turişti la salina Praid, în ultima săptămână. Oamenii vin din toate colţurile ţării pentru relaxare şi tratament

Peste 6000 de turişti au trecut zilnic pragul salinei Praid, în ultima săptămână. Vorbim de un număr record, şi asta pentru că elevii sunt în vacanţă şi mulţi dintre ei au mers împreună cu părinţii în concedii. Oamenii vin din toate colţurile ţării pentru a se bucura de câteva zile de relaxare şi...tratament. 

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 11:07

Vezi și

Salina Praid a devenit un mic oraș subteran supra-aglomerat. 

Sebestyen Jozsef, directorul de dezvoltare al Salinei Praid: Avem peste aşteptări. Am şi prelungit programul cu o oră, datorită faptului că sunt foarte mulţi. 

Constantin Levente, ghid turistic: Avem autobuze suplimentare ca să meargă mai derulat treaba

În cei 1.300 de metri pătrați, turiştii se pot bucura atât de baze de tratament, cât şi de un parc de aventură, care a devenit rapid atracţia principală a copiilor. Locul de joacă are diferite niveluri de dificultate, cu spaţii de căţărare şi trasee speciale pentru mai multă adrenalină.

Turistă: Este a zecea oară când venim. Am observat schimbare. Soţul are astm şi pentru el chiar face bine.

Oamenii spun că deşi preţurile sunt puţin piperate şi nu găsesc uşor cazare, merită să vină din toate colţurile ţării pentru câteva zile de sănătate pură. 

Turistă: Sunt de lângă Timişoara, din Dumbrăviţa. 5 ore am făcut până aici. Foarte greu am găsit cazare. Chiar am căutat o săptămână întreagă. 

Turist: Am venit din Arad. Noi am mai fost, dar anul ăsta a fost foarte aglomerat. 

Salina Praid datează de pe vremea romanilor şi reprezintă un adevărat izvor de sănătate pentru turiştii care îi trec pragul. Inhalarea aerosolilor de sare poate stimula sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecţiilor respiratorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Record de turişti la salina Praid, în ultima săptămână. Oamenii vin din toate colţurile ţării pentru relaxare şi tratament